Menu

A LA CARTE


Indian Vegetarian Thali – 2 Person € 50

VEGETARIAN MENU FOR 2 PERSON

STARTER/ENTREE/VORSPEISE

Soup: Lentils soup/Soupe de lentilles/Linsensuppe

MAIN COURSE/PLAT PRINCIPAL/HAUPTSPEISE

Veg Vegetable Samosa with Raita (1/7):

Deep fried puff pastry filled with mixed vegetables | Triangles formés de la farine, fourrés avec des légumes doux et frits | Frit Frittierte Dreiecke, geformt aus Weizenmehl und gef ierte gefüllt mit verschiedenem mildem Gemüse üllt

Vegetable Pakora

Mixed veget vegetables di bles dipped ped in gram flour and deep fried | Divers lé légumes panés gumes à la farine de lentilles et frits | Fri Frittiertes gemischtes Gem tiertes Gemüse im üse Linsen Linsenmehl

Paneer Pak Pakora (7)

Soft cottage cheese coated in gram flour and deep fried | Fromage frais, pané à la fari farine de lentilles et frits | Frittierte Stücke frischer Käse geformt im Linsenmehl

Onion Ring

Deep fried onion king with gram flour coating | Oignons, pané panés à la farine de lentilles et frits | Frittierte Zwiebeln geformt im Linsenmehl

Onion Bhaj Bhajee 

Slices of onion mixed with lentils and deep fried | Oignons mélangés avec des lentilles et frits | Frittierte gemischte Zwiebeln und Linsen

Eggplant Pakora

Deep fried slices of eggplant with gram flour coating | Aubergine, panée à la farine des lentilles et frits | Frittierte Auberginen geformt im Linsenmmehl

Naurangi Tarkari (5,7,8,9)

Mixed fresh broccoli, cauliflower and mushrooms in a mild sauce with cashew nuts and almonds | Mélange des brocolis, des choux fleurs et des champignons dans une sauce masala aux noix de cajou et amende tendre épicée | Brokkoli, Kohl und Pilze mit einer sanften Masalasoße aus Cashewnüssen and Mandeln

Aloo Palak (5,7,8,9)

Potatoes cooked in masala of fresh spinach, coriander and tomato | Pommes de terre, cuits dans un masala de coriandre, épinards et tomates | Kartoffeln gekocht in einer Masalasoße aus Koriander, Gewürzen und Tomaten

Dessert/Dessert/Nachspeise

Kulfi or Gulab Jamun or Ice cream | Kulfi ou Gulab Jamun ou Glace | Kulfi oder Gulab Jamun oder Eis

Indian Vegetarian Thali – 1 Person € 30

VEGETARIAN MENU FOR 1 PERSON

STARTER/ENTREE/VORSPEISE

Soup: Lentils soup/Soupe de lentilles/Linsensuppe

MAIN COURSE/PLAT PRINCIPAL/HAUPTSPEISE

Veg Vegetable Samosa with Raita (1/7):

Deep fried puff pastry filled with mixed vegetables | Triangles formés de la farine, fourrés avec des légumes doux et frits | Frit Frittierte Dreiecke, geformt aus Weizenmehl und gef ierte gefüllt mit verschiedenem mildem Gemüse üllt

Vegetable Pakora

Mixed veget vegetables di bles dipped ped in gram flour and deep fried | Divers lé légumes panés gumes à la farine de lentilles et frits | Fri Frittiertes gemischtes Gem tiertes Gemüse im üse Linsen Linsenmehl

Paneer Pak Pakora (7)

Soft cottage cheese coated in gram flour and deep fried | Fromage frais, pané à la fari farine de lentilles et frits | Frittierte Stücke frischer Käse geformt im Linsenmehl

Onion Ring

Deep fried onion king with gram flour coating | Oignons, pané panés à la farine de lentilles et frits | Frittierte Zwiebeln geformt im Linsenmehl

Onion Bhaj Bhajee 

Slices of onion mixed with lentils and deep fried | Oignons mélangés avec des lentilles et frits | Frittierte gemischte Zwiebeln und Linsen

Eggplant Pakora

Deep fried slices of eggplant with gram flour coating | Aubergine, panée à la farine des lentilles et frits | Frittierte Auberginen geformt im Linsenmmehl

Naurangi Tarkari (5,7,8,9)

Mixed fresh broccoli, cauliflower and mushrooms in a mild sauce with cashew nuts and almonds | Mélange des brocolis, des choux fleurs et des champignons dans une sauce masala aux noix de cajou et amende tendre épicée | Brokkoli, Kohl und Pilze mit einer sanften Masalasoße aus Cashewnüssen and Mandeln

Aloo Palak (5,7,8,9)

Potatoes cooked in masala of fresh spinach, coriander and tomato | Pommes de terre, cuits dans un masala de coriandre, épinards et tomates | Kartoffeln gekocht in einer Masalasoße aus Koriander, Gewürzen und Tomaten

Dessert/Dessert/Nachspeise

Kulfi or Gulab Jamun or Ice cream | Kulfi ou Gulab Jamun ou Glace | Kulfi oder Gulab Jamun oder Eis

Himalayan Menu – 2 Person € 74.9
Entrée: Himalayan Soup (2): fresh vegetable, scampis, curget and resh garlic Soupe himalayenne: scampis et divers légumes   Plats principals (1, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 10) King prawn, Chicken Kabab, and Chicken Drum Stick | Gambas, poulet grillé grillés et ailes de poulet fritss Chilly with sliced lamb | Agneau découpé en tranches cuit avec du chili   Aloo Palak: Potatoes cooked in a masala sauce of fresh spinach, coriander and tomatoe tomatoes | Pommes de terre cuits dans une sauce masala de coriandre, d’épinards et tomates   Chicken Labdar: Chiefs special dish | Morceaux du poulet orceaux doux cuits à la façon du Chef Pillao Rice and Naan Bread | Riz safran aromatisé et pain indien cuit frais au four t typique Tandoori ypique Desserts: Gula Gulab Jamun or Kulfi or Lychees =================================================================

Nepalese Menu

Entrée: Lentil Special Soup (7) /soupe de lentilles Plats principals (1, 3, 5, 7, 8, 9, 10) Momo: steamed ravioli with minced meat | Soufflé cuit à la vapeur, fourré aux oignons, viande hachée et herbes Chicken kabab | Morceaux de poulet grillés Mixed Vegetable Curry | Divers legumes sautés au curry Lamb Labdar: Chiefs special dish | Morceaux d’agneau doux cuits à la façon du Chef Pillao Rice and Naan Bread  | Riz safran aromatisé et pain indien cuit frais au four typique Tandoori Dessert: Gulab Jamun or Kulfi or Lychees
Himalayan Menu – 1 Person € 43.00
For 1 Person Entrée: Himalayan Soup (2): fresh vegetable, scampis, curget and resh garlic Soupe himalayenne: scampis et divers légumes Plats principals (1, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 10) King prawn, Chicken Kabab, and Chicken Drum Stick | Gambas, poulet grillé grillés et ailes de poulet fritss Chilly with sliced lamb | Agneau découpé en tranches cuit avec du chili Aloo Palak: Potatoes cooked in a masala sauce of fresh spinach, coriander and tomatoe tomatoes | Pommes de terre cuits dans une sauce masala de coriandre, d’épinards et tomates Chicken Labdar: Chiefs special dish | Morceaux du poulet orceaux doux cuits à la façon du Chef Pillao Rice and Naan Bread | Riz safran aromatisé et pain indien cuit frais au four t typique Tandoori ypique Desserts: Gula Gulab Jamun or Kulfi or Lychees
Paneer Tikka (7, 9, 10) € 18.90
Pieces of Paneer marinated with selected spices and grilled and onion | Fromage frais marinés avec divers épices, oignons et grillés
Mixed Vegetable Curry (5, 7, 8, 9,) € 17.95
Fresh broccoli, cauliflower and mushrooms with paneer cheese in Nepalese dry masala sauce | Brocoli, chou fleur et champignons avec du fromage frais préparés avec la sauce masala népalais | Brokkoli, Kohl und Pilze mit frischem Käse in einer Nepalesischen Masalasoße
Shabnam Curry (medium hot/fort/scharf) (5, 7, 8, 9,) € 17.95
Fresh mushrooms, paneer cheese and peas with spicy curry | Champignons frais, fromage pané et pois dans une sauce épicée au curry | Frische Pilze, mit paniertem Käse und Erbsen in einer gewürzen Currysoße
Naurangi Tarkari (5, 7, 8, 9,) € 18.95
Fresh broccoli, cauliflower and mushrooms in a mild sauce with cashew nuts and almonds | Brocoli, chou fleur et champignons dans une sauce masala aux noix de cajou et amande tendrement épicée | Brokkoli, Kohl und Pilze mit einer milden Masalasoße aus Cashewnüssen und Mandeln
Aloo Gobi Masala (5, 7, 8, 9,) € 16.90
Deep fried potatos and cauliflower cooked in a dry masala sauce of fresh coriander and black pepper | Pommes de terre et chou fleur frits, préparés dans une sauce masala épicée avec du coriander et poivre noir | Frittierte Kartoffeln und Kohl, gekocht in einer Masalasoße aus Koriander und schwarzem Pfeffer
Aloo Saag (5, 7, 8, 9,) € 16.50
Potatoes cooked in a masala sauce of fresh spinach, coriander and tomatoes | Pommes de terre cuits dans une sauce masala de coriandre, d’épinards et tomates | Kartoffeln gekocht in einer Masalasoße aus Koriander, Gewürzen und Tomaten
Aloo Baigan (5, 7, 8, 9,) € 16.95
Eggplants pieces fried and cooked with potatoes, tomatoes, fresh ginger in a thick masala sauce. | Aubergines frites et cuites avec pommes de terre, tomates, gingembre dans une sauce masala épaisse | Auberginen frittiert und gekocht mit Kartoffeln, Tomaten, Ginger in einer dicken Masalasoße
Chana Masala (5, 7, 8, 9,) € 17.95
Chick peas cooked in a thick spicy sauce with  ginger, garlic and lentils | Pois chiches cuits dans une sauce épicée avec du gingembre, l’ail et les lentilles | Kichererbsen gekocht in einer dicken Gewürzensoße mit Ingwer, Knoblauch und Linsen
Paneer Saag (5, 7, 8, 9,) € 17.95
Deep fried soft cottage cheese prepared with chopped spinach | Fromage frais aux épinards hachés | Frischer Käse mit gehacktem Spinat
Paneer Butter Masala (5,7,8) € 18.95
Deep fried soft Nepalese cottage cheese with a cashew nuts in a mild masala cream | Fromage frais népalais frit et cuit dans une crème masala douce avec les noix de cajou | Frischer frittierter Nepalesischer Käse in einer leichten Masalasoße mit Cashewnüssen
Dhal Tarka (7) € 15.50
Traditional dish of lentils, boiled in a light spicy masala sauce of onion, tomato, garlic and ginger | Plat de lentilles traditionnel cuit dans une sauce masala épicée d’oignon, de tomate, d’ail et de gingembre | Traditionelles Linsengericht gekocht in einer leichten Masalasoße mit Zwiebeln, Tomaten, Knoblauch und Ginger
Dhal Markhani (7) € 16.95
Traditional dish of black lentils, boiled with mild butter and a thick masala cream | Plat de lentilles traditionnel cuit dans une sauce masala épaisse avec du beurre | Traditionelles Linsengericht gekocht in einer dicken Masalasoße und Butter
Baigan Bhurta (7) € 16.90
Baked eggplant prepared in a spicy sauce | Aubergine cuite dans une sauce épicée | Auberginen gekocht in einer scharfe Soße
Bhindly Masala (7) € 16.50
Fresh okra cooked with dry spices and herbs | Gombo frais cuit avec la sauce épicée et herbes | Frisch Essbarer Eibisch gekocht mit Gewürzen und Kräutern
Aloo Matar (7,8,9) € 16.50
Potatoes cooked in curry sauce with green peas | Pommes de terre et de petits poiss cuit avec la sauce épicéee et herbes | Kartoffeln gekocht in einer Masalasauce mit Erbsen
Mushroom Kadhai (5,7,8,9) € 16.70
Fresh mushrooms prepared with capsicum, tomato, onion, ginger and garlic in a mildly spicy sauce | Champignons frais préparés dans une sauce d’épices douces, de tomates, d’oignons, d’ail et de gingembre | Frische Pilze gekocht in einer mild gewürtzen Soße mit Tomaten, Zwiebeln, Knoblauch und Ginger
Egg Curry (3,5,7,8,9) € 16.90
Boiled Egg prepared with Indian spices and cooked in a Masala sauce prepared in Chief style | CEuf dur préparé avec des épices indiennes et cuit dans une sauce Masala à la façon du Chef | Gekochtes Ei gekocht in einer Masala Sauce in Art der Chefs
Tibetan Cheese Soup (7) € 7.50
Tibetan cottage cheese soup | Soupe de fromage blanc tibétain | Tibetanische Käsesuppe
Himalayan Soup (1, 3, 7) € 7.95
HiHimalayan momo with cottage cheese soup | Soupe du fromage blanc himalayen avec ravioli momo | Himalische Käsesuppe mit Momop
Bhutanese Soup (2) € 8.95
Bhutanese soup with scampis, curget and garlic | Soupe bhutan avec scampis, cougette et ail | Bhutanische Suppe mit Skampis,Curget und Knoblauch
Momo (1, 3, 7) € 9.95
Steamed puff pastry filled with minced meat, onions and herbs | Soufflé cuit à la vapeur, fourré aux oignons, viande hachée et herbes | Auflauf gefüllt mit gehacktem Fleisch, Zwiebeln und Kräutern
icon

Chef’s Recommended

images
Chef's Recommended
Prawns Shigling 2,7,9,10 (Chief’s special dishes) € 26.95

Prawns marinated with selected spices and grilled | Gambas marinés avec divers épices et grillés | Marinierte Scampis mit diversen Gewürzen und gegrillt

images
Chef's Recommended
Prawns Darbar (Chief’s special dishes) € 23.95

Prawns fried with fresh bamboo, broccoli, mushrooms, peas, and herbs | Scampis sautés avec du bambou frais, du brocoli, des champignons, des petits pois, et des herbes | Skampis gebraten mit frischem Bambus, Brokkoli, Pilzen, Erbsen, und Kräutern

Book Your Table

Reservation

OUR OPENING HOURS
We have our own grand terrase parking.
  • Everyday from: 11:40 to 14:00 Hours
    Evening from: 18:00 to 22:00 Hours.